Pocket NEWS
12.6.2024

Food Drink Brno naservíruje léto plné chutí

Jedinečný průvodce lokální gastronomií, časopis Food Drink Brno, zve na bohatou letní hostinu! Rozmanité chutě Brna a jižní Moravy se spojují v projektu mapujícím novinky i osvědčené perly místní gastronomické scény. 

V rubrice News & menu představujeme nové podniky a servírujeme ty nejchutnější novinky brněnských gastronomických provozů. Vydáme se na jednu zahrádku nezahrádku, zažijeme Itálii v centru Brna, vyzkoušíme skvělou vietnamskou kuchyni a mnoho dalšího.

Brno na kole! Zahradní bary, maringotky, výčepy a kavárny, občerstvovny a osvěžovny. Vydejte se s námi podél brněnských cyklostezek a objevte skvěle načepované pivo, výběrovou kávu, vypečené zákusky i feel-good gastronomii.

Brno, město vyhlášené svojí rozmanitou barovou scénou, se nadechuje do letní sezony. Rubrika Letní koktejlová party vyzývá k návštěvě zahrádek a teras brněnských barů, kaváren a dalších podniků, kde si vychutnáte míchané drinky na čerstvém vzduchu. 

Vyrážíme za moravským vínem a v rubrice Léto ve skleničce zveme na vinařské akce a festivaly a mapujeme novinky z produkce lokálních vinařů. Se sklenkou v ruce procestujeme letní Brno i jižní Moravu.

Naše pravidelná letní rubrika Hořkosladké Brno je pro všechny milovníky zmrzliny, kávy i kávových drinků. Spojujeme to nejlepší ze sladkého i hořkého Brna a zveme do nových i zavedených podniků, které vás osvěží svou sezonní nabídkou.

Zahrádky, kiosky, parky, patníky, vnitrobloky… Brno v létě pije pivo, doslova kdekoli to jde! Připojte se k naší osvěžující pivní tour po městě. Rubrika Pivní léto nabízí Svěží letní piva, svrchně kvašené speciály, soury a lehké IPy, „slaboproudé“ ležáky i klasické dvanáctky.

Vyjeďte s námi na letní Food Trip! Objevujeme gastronomické podniky, za nimiž se vyplatí vyjet z Brna! Food trucky, bistra u vody, kavárny na cyklostezkách, zkrátka letní pohoda a chutě na cestách.

Letní Food Drink Brno vychází již 4. 7., přejeme dobrou chuť v Brně i na jižní Moravě!


Chcete být vidět v tomto čísle? Ozvěte se nám na e-mail: obchod@pocketmedia.cz nebo zavolejte na +420 608 784 982

Děkujeme, ozveme se co nejdříve
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Další články

Pocket NEWS
2.10.2024

Listopadový KAM naservíruje wellness a exotickou kuchyni!

Rubrika Lifestyle se tentokrát věnuje wellness a saunování, v rubrice Gastro nahlédneme do kuchyně brněnských exotických restaurací.

Pocket NEWS
27.9.2024

Gurmánský poplach! Nový Food & Drink Brno vyjde už na začátku listopadu

Podzimní vydání gastronomického průvodce Food & Drink Brno naservíruje to nejlepší z lokální gastronomie. Pozvěte spolu s námi brněnské gurmány ke společné host

Pocket NEWS
4.9.2024

Zářijový KAM: Prozkoumejte literární historii a inspirace Brna s novým vydáním

Milí čtenáři,máme pro vás radostnou zprávu – nové zářijové vydání magazínu KAM právě dorazilo do Brna a je plné fascinujících příběhů a literárních objevů.