Pocket NEWS
27.9.2024

Gurmánský poplach! Nový Food & Drink Brno vyjde už na začátku listopadu

Podzimní vydání gastronomického průvodce Food & Drink Brno naservíruje to nejlepší z lokální gastronomie. Pozvěte spolu s námi brněnské gurmány ke společné hostině! Uzávěrka je už 24. 10. A na co se v podzimním čísle můžete těšit?

  

News & menu

 

Objevujeme ty nejčerstvější novinky na brněnské gastronomické scéně. Mapujeme nové podniky a doporučujeme podzimní menu oblíbených restaurací, kaváren, bister i barů. Oslovte spolu s námi další milovníky brněnské gastronomie!

 

Les na talíři

 

Nejednomu masomilci se při slově „zvěřina“ rozšíří zorničky. Jelení guláš ani daňčí hřbet většinou nepatří do našeho každodenního jídelníčku, o to větší dokážou zvěřinové hody udělat radost. Servírujete ve svém podniku zvěřinu? Dejte nám vědět!

 

Do ruky

 

Hot dogy, burgery, burrita, „next level“ gyros, sendvič s vyzrálým hovězím nebo hranolky z kornoutu s domácím dipem? Brněnská gastroscéna dokazuje, že jídlo do ruky nemusí být uspěchané. Připojte se k naší procházce po kvalitním street foodu.

Brno peče

 

Křupavý chléb, nadýchané croissanty, plněné empanady, křehké dezerty… Brno voní čerstvým pečivem! Jdeme rovnou za nosem, přidejte se k naší pouti po nejlepších pekárnách a cukrárnách.  

 

Mladé víno

 

Neusazené chutě, divoké vůně, hravé etikety… a nedočkavost skleniček. Jaký bude nový ročník? Napoví mladá vína! Pojďte s námi prozkoumat jejich nepředvídatelný svět.

 

Pivo, které zahřeje

 

Zatímco rtuť v teploměru klesá, naše chuť na nejrůznější vydatné pivní speciály stoupá. Které lokální pivovary a pivní bary nabízí silná piva, tmavé či polotmavé ležáky s krémovou pěnou, stouty či portery?

 

Food trip

 

Gastroturistika na zimu neusíná! Na to je až příliš skvělých podniků, za nimiž se vyplatí vyjet z Brna v jakémkoli počasí. Zařaďte se na naši mapu výletů za dobrým jídlem, pivem, vínem i kávou.

 

Chcete být vidět v tomto čísle? Ozvěte se nám na e-mail: obchod@pocketmedia.cz nebo zavolejte na +420 608 784 982

Děkujeme, ozveme se co nejdříve
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Další články

Pocket NEWS
2.10.2024

Listopadový KAM naservíruje wellness a exotickou kuchyni!

Rubrika Lifestyle se tentokrát věnuje wellness a saunování, v rubrice Gastro nahlédneme do kuchyně brněnských exotických restaurací.

Pocket NEWS
4.9.2024

Zářijový KAM: Prozkoumejte literární historii a inspirace Brna s novým vydáním

Milí čtenáři,máme pro vás radostnou zprávu – nové zářijové vydání magazínu KAM právě dorazilo do Brna a je plné fascinujících příběhů a literárních objevů.

Rozhovory
19.8.2024

Herečka Sára Venclovská: V Brně jsou prostě srdcaři a umíme si to tady udělat hezký.

Sára Venclovská je divadelní, filmová a seriálová herečka a absolventka brněnské JAMU. Na Letní filmovou školu přijela s delegací k filmu Hello, Welcome.