Pocket NEWS
30.6.2021

Letní KAM přijede na kole!

Že se Brno na na léto vyprázdní a místní život si dává dovolenou? Naopak! Prázdninové dvojčíslo časopisu KAM v Brně bude ještě nabitější než obvykle. A stejně tak brněnská kultura.

Léto a kolo patří k sobě – ve story prázdninového vydání šlápneme do pedálů a vydáme se na projížďku Brnem i jižní Moravou. Poradíme, kam se vypravit za gastronomií, k vodě, jaký singletrail musíte vyzkoušet, pozveme na Moravské vinařské stezky a vytipujeme nejlepší brněnské cyklodílny. Nahlédneme i do historie kolové a brněnských cyklistických závodů. Věděli jste například, že ten vůbec první závod velocipedů v rakousko-uherské monarchii se konal právě v Lužánkách? Story KAM na kole je plné zajímavostí a tipů nejel pro nadšené cyklisty.

K rozhovoru jsme tentokrát pozvali Erika Nálepku, zakladatele kurýrní služby Švihé synku. Projedeme se po jeho nejoblíbenějších brněnských místech – jak jinak, než na kole – a popovídáme si o brněnské cyklistické infrastruktuře a budoucnosti bicyklů v nákladní dopravě. 

Speciální festivalová příloha nabídne hudbu v ulicích města, koncerty na Špilberku i na Veveří, hvězdy na Velodromu i podrobnosti o ŠTETL FESTU, multižánrové akci, která završí brněnské léto plné kultury. Podíváme se ale také na open-air scény brněnských divadel, letní kina, výstavy a komentované prohlídky v muzeích i galeriích, prázdninový program pro rodiny s dětmi a mnoho další zábavy ve městě i mimo něj. 

Nedočkavě vyhlížíme léto a zveme vás k přečtení dvojčísla KAM v Brně, vychází 28. 6.!

Děkujeme, ozveme se co nejdříve
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Další články

Pocket NEWS
2.10.2024

Listopadový KAM naservíruje wellness a exotickou kuchyni!

Rubrika Lifestyle se tentokrát věnuje wellness a saunování, v rubrice Gastro nahlédneme do kuchyně brněnských exotických restaurací.

Pocket NEWS
27.9.2024

Gurmánský poplach! Nový Food & Drink Brno vyjde už na začátku listopadu

Podzimní vydání gastronomického průvodce Food & Drink Brno naservíruje to nejlepší z lokální gastronomie. Pozvěte spolu s námi brněnské gurmány ke společné host

Pocket NEWS
4.9.2024

Zářijový KAM: Prozkoumejte literární historii a inspirace Brna s novým vydáním

Milí čtenáři,máme pro vás radostnou zprávu – nové zářijové vydání magazínu KAM právě dorazilo do Brna a je plné fascinujících příběhů a literárních objevů.