Pocket NEWS
5.7.2024

Objev Brno v tašce: předplatné s limitovaným merchem právě v prodeji

Máme pro vás skvělou zprávu! Pocket Media přichází s jedinečným merchem, který vás nadchne. Letos jsme pro vás připravili čtyři nádherné plátěné tašky, které zdobí motivy obálek našeho populárního časopisu KAM. Tyto tašky jsou nejen praktické, ale také stylové a plné vzpomínek na krásné chvíle s naším magazínem.

Naše nové plátěné tašky jsou ozdobeny třemi výjimečnými motivy, které oslavují kouzlo Brna. Všechny motivy jsou originální ilustrace Jiřího Krále.

Motiv Pivní Brno vás přenese do světa brněnských pivovarů a pivních festivalů. Pro všechny milovníky dobrého piva je tato taška ideální volbou.
Motiv Brněnské podzemí vám umožní objevit tajemství skrytá pod brněnskými ulicemi a fascinující podzemní prostory města, které skrývají spoustu historických příběhů a zajímavostí.
Motiv Brno na kole je pro všechny, kteří milují cyklistiku a pohyb. Tento motiv zachycuje krásu města z pohledu cyklisty a připomíná nám, jak příjemné je projet se na kole po brněnských ulicích.

Kromě těchto tří tematických tašek jsme pro vás připravili i čtvrtou, speciální tašku s úvodním motivem z našeho webu pocketmedia.cz. Tato taška je nejen stylová, ale také představuje naše hodnoty a identitu.

Nabízíme vám limitovanou edici pouze 200 kusů těchto tašek, které budou k dispozici jako součást našeho letního předplatného. Nejenže si tak zajistíte pravidelnou dávku skvělého čtení, ale také získáte jednu z těchto exkluzivních tašek, kterou si zamilujete.

Děkujeme, ozveme se co nejdříve
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Další články

Pocket NEWS
2.10.2024

Listopadový KAM naservíruje wellness a exotickou kuchyni!

Rubrika Lifestyle se tentokrát věnuje wellness a saunování, v rubrice Gastro nahlédneme do kuchyně brněnských exotických restaurací.

Pocket NEWS
27.9.2024

Gurmánský poplach! Nový Food & Drink Brno vyjde už na začátku listopadu

Podzimní vydání gastronomického průvodce Food & Drink Brno naservíruje to nejlepší z lokální gastronomie. Pozvěte spolu s námi brněnské gurmány ke společné host

Pocket NEWS
4.9.2024

Zářijový KAM: Prozkoumejte literární historii a inspirace Brna s novým vydáním

Milí čtenáři,máme pro vás radostnou zprávu – nové zářijové vydání magazínu KAM právě dorazilo do Brna a je plné fascinujících příběhů a literárních objevů.